2024年6月23日より、ちゃぶや咖喱堂(鹿児島市荒田2丁目53-13)は牛カツのスパイスカレーをリニューアルし、新たに国産ハーブ牛「極みカツ」のスパイスカレーをリリースします。
厳選されたハーブとビタミンEたっぷりの飼料で育った国産ハーブ牛を贅沢に使った「極みカツ」は極上の食感と旨みたっぷりの牛肉に、こだわりの衣をまとわせて一枚一枚丁寧に揚げてご提供します。
九州で生育された良質の肉の旨味と、ちゃぶや咖喱堂の和出汁と醤を使ったスパイスカレーの組み合わせは今までにない体験をご提供します。
なお、国産ハーブ牛はハラール認証を取得しており、酒精不使用のちゃぶや咖喱堂においてはムスリムの方に安心してお召し上がり頂ける一皿となっております。
※当店はハラール認証を取得しておりませんが、酒精不使用・ハラール専用皿でご提供致します。
domestic herb-fed beef has obtained Halal certification, and at Chabuya Curry House, which does not use alcohol, it is a dish that Muslims can enjoy with peace of mind.
*Please note that our restaurant does not have Halal certification, but we serve on alcohol-free and Halal-dedicated plates.
日本人だけでなく、鹿児島在住のムスリム・訪日旅行者のムスリムのお客様に国産牛の美味しさをご提供できることを大変嬉しく思います。皆様のご来店を心よりお待ちしております。
We are very pleased to offer the delicious taste of domestic beef not only to Japanese people but also to Muslims living in Kagoshima and Muslim visitors to Japan. We look forward to welcoming you to our restaurant.